Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Mesajele Rectorului - platformă educațională

​Mesaj Rector - platformă educațională​​

D​ragi membri ai comunității academice a UMF Iași,

În această săptămână de vacanță a studenților, am lucrat împreună cu echipa tehnică a Centrului de Comunicații al Universității noastre la pregătirea platformei virtuale pe care ne vom desfășura activitatea didactică începând de luni, 23 martie. V-am ținut la curent cu eforturile noastre prin mesajele pe care vi le-am trimis iar în ultimele două zile am făcut instruiri și simulări cu participarea voastră în număr foarte mare. Vă mulțumesc mult pentru dedicație și implicare!

Începând de luni, 23 martie, ne pregătim cu toți, cadre didactice și studenți, să ne desfășurăm activitatea în online, prin platforma educațională interactivă Microsoft Teams, astfel încât studenții să își poată desfășura în continuare pregătirea, evitând perturbarea gravă a calendarului universitar. Nu va fi ușor, orice ieșire din zona noastră de confort este neplăcută, însă situația ne-o impune. Pentru a vă asista în perioada de tranziție în zona online am creat, pentru săptămâna viitoare, un Call Center la care vă vor răspunde colegii noștri de la Centrul de Comunicații: puteți suna zilnic, de la ora 8 la 16, la nr. de telefon mobil: 0755 101 336 sau la nr. de telefon fix 0232/301 841 sau 0232/301 680. Pe termen lung, însă, aveți la dispoziție și help-desk-ul din Centrul de Comunicații – chat în cadrul Microsoft Teams: noc-teams@umfiasi.ro

În această perioadă, în online este mai sigur!

Vă rog să înțelegeți că situația cu care ne confruntăm, această urgență de sănătate publică, se schimbă rapid solicitându-ne evaluări și adaptări în permanență. Din acest motiv, vă rog să rămânem în legătură prin e-mail, consultați site-ul www.umfiasi.ro și pagina oficială de facebook a Universității pentru ultimele noutăți.

Trebuie să arătăm că și în această situație cu care nu ne-am mai confruntat putem acționa inimos și rațional pentru a ne continua activitatea didactică. Este o sarcină care ne revine fiecăruia dintre noi, fără excepție.

Am încredere că avem forța și înțelepciunea de a reuși împreună!

Cu drag,
Prof. Univ. Dr. Viorel Scripcariu​
Rector