Aprobarea procedurilor
Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Aprobarea procedurilor

Aprobarea procedurilor privind desfășurarea examinării online și de organizare și desfășurare a examenelor online de finalizare a studiilor la UMF Iași​


Dragi studenți,

Astăzi, 12 mai 2020, a avut loc ședința Senatului Universității noastre, în care s-au discutat și aprobat procedurile privind desfășurarea examinării online și de organizare și desfășurare a examenelor online de finalizare a studiilor la UMF Iași, în concordanță cu măsurile luate de autorități pentru a preveni răspândirea infecției cu virusul SARS-COV-2.

Având în vedere contextul în care ne aflăm, în conceperea și redactarea procedurilor dedicate activităților online am luat în considerare, am discutat și am acceptat toate argumentele consecvente ale celor implicaţi în activitatea didactică – cadre didactice și studenți. Procedurile sunt publicate pe site și le puteți consulta:

Continuăm să ne confruntăm cu această situație de urgență de sănătate publică care ne solicită adaptări în permanență. Nu este ușor, este o provocare pentru noi toți să ne adaptăm predarea și, acum, examinarea la mediul online. Sunt convins că, folosindu-ne creativitatea și înțelepciunea, vom reuși!

Cu drag,
Prof. Viorel Scripcariu
Rector​