Mesaj Rector - Înscriere pentru vaccinare
Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Mesaj Rector - Înscriere pentru vaccinare

​​​​​Mesaj Recto​r - Înscriere pentru vaccinare

08 ianuarie 2021


Dragi studenți,

Sunt un susținător al vaccinării anti-COVID. Mă bucur că într-un interval de timp atât de scurt a putut fi lansat pe piață vaccinul și consider că trebuie să ne vaccinăm pentru că numai în acest mod putem să diminuăm și chiar să învingem această pandemie care ne-a schimbat cursul vieții. Pentru a realiza acest lucru este important ca cel puțin 70% din populație să fie vaccinată și să dezvolte posibilitatea de apărare proprie contra acestui virus.

Pentru asigurarea accesului tuturor categoriilor de persoane la programarea pentru vaccinare, la nivel guvernamental au fost identificate mai multe posibilități de înscriere, pentru fiecare etapă în parte. Suntem incluși în „primul val de vaccinare", etapă în care înscrierile se realizează prin intermediul Universității.
Ne-am organizat pentru a veni în sprijinul vostru și vă punem la dispoziție o platformă a Universității prin care vă puteți înscrie pentru vaccinare completând toate câmpurile:
https://user-tools.umfiasi.ro/inregistrare-vaccinare-covid19/

Eu m-am vaccinat anti-COVID. M-am vaccinat nu doar pentru siguranța mea și a celor dragi, ci și pentru că sunt medic și profesor. Așa cum am mai spus, cred cu tărie că vaccinarea este cea mai bună măsură de prevenire și combatere a SARS-CoV-2, este speranța revenirii la normalitatea vieții sociale și profesionale. Eu consider că am făcut ceea ce trebuie.​

Prof. dr. Viorel Scripcariu
Rector